Tipuri de masaj
 • MASAJ PRIN COMPRESIE
 • MASAJ PRIN FRĂMÂNTARE
 • MASAJ PRIN DEGAJARE DE CĂLDURĂ
 • MASAJ PRIN PERCUȚIE
 • MASAJ PRIN RULARE
 • MASAJ SHIATSU
 • MASAJUL PUNCTUAL
 • MASAJUL PRIN VIBRAȚII
 • Masajul prin compresie relaxează mușchii prin aplicarea unei presiuni corespunzătoare.

  Beneficii: Masajul prin compresie sporește experiența masajului prin adăugarea unei presiuni suplimentare asupra mușchiului țintă pentru mai multă relaxare.

  Pentru cine este benefic: Acest tip de masaj este ideal pentru atleți, sportivi sau persoane active.

  Nivel de intensitate: Ridicat

 • Masajul prin frământare folosește simultan o mișcare circulară pe ambele părți ale coloanei vertebrale. Această tehnică se concentrează pe asigurarea unui plus de confort, în același timp ridicând, întinzând și relaxând mușchii tensionați.

  Beneficii: Masajul prin frământare este minunat pentru a relaxa acele zone extrem de tensionate și încăpățânate.

  Pentru cine este benefic: Dacă activitatea ta de zi cu zi presupune mult stres și cauți să elimini toată această tensiune, să relaxezi mușchii încordați și să îmbunătățești echilibrul general al organismului tău, un masaj prin frământare ar putea fi exact ceea ce ți-ar recomanda medicul.

  Nivel de intensitate: Ridicat

 • Produsele de masaj pot varia și pot oferi degajare de căldură sau nu, deoarece această proprietate reprezintă o caracteristică suplimentară cu care noi ne înzestrăm aparatele de masaj.

  Beneficii: Căldura adaugă o senzație liniștitoare, permițându-ți să te relaxezi în profunzime.

  Pentru cine este benefic: Masajul prin degajare de căldură se recomandă tuturor persoanelor cu mușchi tensionați care doresc să își sporească experiența de masaj.

 • În mod tradițional, masajul prin percuție este efectuat sub formă de mișcări rapide pe anumite zone ale corpului pentru secvențe relativ scurte, dar uniforme. Cu ajutorul încheieturilor mâinii, corpul este stimulat prin atingeri ușoare aplicate de fiecare mână, alternativ.

  Beneficii: Se știe despre masajul prin percuție că relaxează mușchii încordați, oferind mai mult confort spatelui, gâtului și umerilor.

  Pentru cine este benefic: Această tehnică de masaj poate fi extrem de eficientă ca antrenament pentru atleții care doresc să își sporească forța musculară și să își îmbunătățească întreaga capacitate musculară.

  Nivel de intensitate: Redus

 • Masajul prin rulare oferă o tehnică ce aplică presiune constantă, rulând ușor în sus și în jos pe întreaga suprafață a spatelui, de-a lungul coloanei vertebrale. Acest tip de masaj are scopul de a încălzi și relaxa mușchii, pregătindu-i pentru o experiență de masaj mai profundă.

  Beneficii: Masajul prin rulare elimină tensiunea musculară și este extrem de eficient pentru relaxarea părții lombare a spatelui.

  Pentru cine este benefic: Această tehnică este ideală pentru persoanele cu slujbe extenuante fizic și care au mușchii încordați, în special în partea lombară a spatelui.

  Nivel de intensitate: Redus până la mediu

 • Masajul Shiatsu este un tip de masaj japonez care se concentrează pe punctele de presiune, combinând acest lucru cu rotația și întinderea articulațiilor pentru a elibera energie și a relaxa mușchii din zonele vizate.

  Beneficii:Se știe despre masajul Shiatsu că relaxează mușchii tensionați și că pune accentul pe restabilirea echilibrului natural al organismului.

  Pentru cine este benefic: Fiind unul dintre cele mai populare tipuri de masaj, efectele masajului Shiatsu sunt extrem de benefice pentru persoanele extrem de ocupate ale erei moderne.

  Nivel de intensitate: Ridicat.

 • Masajul punctual folosește mișcări de masaj direcționate pentru a calma și stimula în mod eficient o anumită parte a corpului, cu scopul de a elibera tensiunea nedorită, prin aplicarea de presiune.

  Beneficii: Masajul punctual ajută la relaxarea mușchilor încordați și tensionați, concentrându-se pe o zonă țintă.

  Pentru cine este benefic: Dacă simți tensiune într-un anumit loc și dorești să relaxezi acel mușchi încordat, masajul punctual este ceea ce îți trebuie.

  Nivel de intensitate: Mediu

 • Masajul prin vibrații se folosește de mișcări care cuprind vibrație, înghiontire și scuturare și poate fi eficient în relaxarea sau stimularea corpului, în funcție de viteza și cantitatea de presiune aplicată.

  Beneficii: Masajul prin vibrații ajută la relaxarea mușchilor atunci când este aplicat pe abdomen sau în zona lombară.

  Pentru cine este benefic: Masajul prin vibrații ajută la relaxarea mușchilor atunci când este aplicat pe abdomen sau în zona lombară.

  Nivel de intensitate: Redus