Aparat de masaj pentru gat si umeri, cu fir marca Naipo®

lei395

SKU: MGS-150DC

Viteză de masaj reglabilă - Reglează cu ușurință viteza de masaj, alegând dintre 3 niveluri (redusă, medie și ridicată), în funcție de preferințe. Masaj cu frământare în profunzime - Este prevăzut cu 8 noduri de masaj Shiatsu de frământare în profunzime, pentru a calma oboseala și a ameliora rigiditatea musculară. Căldură blândă - Căldura constantă transferă căldură blândă prin mușchi și ligamente pentru a elimina oboseala; Se oprește automat la fiecare 20 de minute. Ergonomic pentru utilizare pe întregul corp - nodurile de masaj prin frământare cu rotație 3D sunt proiectate cu design ergonomic în U, perfect pentru gât, umeri, spate și coapse pentru a te ajuta să te relaxezi oriunde te afli: la birou, în mașină și acasă. Extrem de convenabil - sunt incluse un adaptor de alimentare aprobat UL și un adaptor auto; materialul detașabil nu favorizează acumularea prafului și protejează împotriva frecării nedorite.
CARACTERISTICILE PRODUSULUI
  • Dispune de 8 role de masaj Shiatsu pentru masare profundă care să calmeze muşchii obosiţi şi dureroşi.
  • Masajul în două direcţii reprezintă simularea masajului făcut de un maseur pentru ameliorarea oboselii.
  • Trei moduri de intensitate, de la Scăzută la Ridicată, oferă experienţa unui masaj profund, multifuncţional şi confortabil.
  • Funcţia de încălzire avansată, încorporată în aparat, transferă căldura către muşchi, ligamente şi tendoane pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină.
  • Fabricat cu piele artificiala de calitate.
  • Poate fi folosit acasă, la birou şi în maşină, include un încărcător obişnuit pentru priza de perete şi un adaptor auto oferit GRATUIT pentru o perioadă limitată de timp.
  • Puteţi returna articole noi, în ambalaj nedeschis, în termen de 14 zile de la livrare şi veţi primi înapoi toţi banii.
  PONTURI UTILE
  • Vă rugăm să nu folosiţi aparatul în timp ce conduceţi.
  • Nivelul de intensitate ridicată al acestui aparat de masaj este un pic mai puternic, iar unele persoane pot resimţi durere atunci când îl folosesc la început.
  • Persoanele cu probleme medicale sau boli de piele, cum ar fi encefalopatia mialgică, fibromialgia, etc., ar trebui să îl utilizeze după consultarea medicului.
INFORMAŢII IMPORTANTE Informaţii de siguranţă: Vă rugăm să nu lăsaţi aparatul la îndemâna copiilor atunci când nu îl folosiţi. Indicaţii: Dureri de spate, dureri lombare, dureri la ceafă Materiale: Plasă textilă, PU (piele artificiala), metal Instrucţiuni: Masaţi locul dureros Exonerare de răspundere Ambalajele şi materialele din care este fabricat produsul pot conţine informaţii mai multe şi/sau diferite decât cele prezentate pe pagina noastră web. Trebuie să citiţi întotdeauna etichetele, avertismentele şi instrucţiunile primite împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma şi să nu vă bazaţi doar pe informaţiile prezentate pe pagina noastră web. Dacă aveți întrebări specifice cu privire la produs, vă rugăm să ne contactați. NEASUMAREA RĂSPUNDERII Ambalajele și materialele efective ale produsului pot conține mai multe caracteristici și/sau caracteristici diferite decât cele prezentate pe site-ul nostru. Ar trebui să citești întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu orice produs înainte de a-l utiliza sau de a-l consuma și să nu te bazezi doar pe informațiile prezentate pe site. Dacă ai anumite întrebări despre produs, te rugăm să ne contactezi fie pe noi, fie producătorul.