APARAT DE MASAJ PENTRU GAT SI UMERI, CU FIR MARCA

lei430

SKU: NSP-AV100

Aparatul de masaj pentru gât și umeri Avora NSP-AV100 este soluția supremă pentru zilele de îngrijire personală! Bucurați-vă de el acasă, la birou, în mașină și practic oriunde doriti pentru o sesiune relaxantă care vă va lăsa calm și liniștit. Lasă-ți aparatul de masaj personal să facă treaba în confortul propriului spațiu, bucură-te de un masaj puternic care imită mâinile umane pricepute și calmează orice durere în mușchi.

Aparatul de masaj pentru gât și umeri Avora NSP-AV100 este proiectat cu 8 noduri de masaj Shiatsu cu frământare adâncă, având o functie de dublă alegere a direcției care ajută la simularea unui masaj identic cu al unui profesionist pentru a ameliora mușchii și a-i detensiona.

Alegeți dintre cele 3 moduri de viteză, de la Scăzut la Înalt, care oferă o experiență de masaj profundă și confortabilă multifuncțională. Funcția de încălzire avansată încorporată transferă căldura tuturor mușchilor, ligamentelor și tendoanelor și îmbunătățește circulația sângelui.

Fabricat din imitație de piele, poate fi curățat ușor și include un încărcător de perete și un adaptor pentru mașină gratuit

Maseorul dvs. personal oricând și oriunde aveți nevoie

Masaj shiatsu cu frământare profundă cu 8 noduri de rulare bidirecționale care simulează mâinile unui maseur profesionist.

Tehnologie de încălzire cu infraroșu

Zonele obosite și tensionate sunt îmbunătățite cu funcția de căldură ușoară, care ajută și la circulația sângelui și adaugă la sesiunea de masaj plăcută.

Alegerea vitezei de masaj

Alegeți viteza care se potrivește nevoilor și dispoziției dvs. în orice moment.

Potrivit pentru toți

Conceput din materiale prietenoase cu pielea și funcții reglabile pentru a o face o alegere perfectă pentru toți.

Utilizare la domiciliu, la birou și în mașină

Vine cu 2 adaptoare, unul pentru uz casnic/birou și unul pentru mașină.

INFORMAŢII IMPORTANTE Informaţii de siguranţă: Vă rugăm să nu lăsaţi aparatul la îndemâna copiilor atunci când nu îl folosiţi.
 Instrucţiuni: Masaţi locul dureros Exonerare de răspundere Ambalajele şi materialele din care este fabricat produsul pot conţine informaţii mai multe şi/sau diferite decât cele prezentate pe pagina noastră web. Trebuie să citiţi întotdeauna etichetele, avertismentele şi instrucţiunile primite împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma şi să nu vă bazaţi doar pe informaţiile prezentate pe pagina noastră web. Dacă aveți întrebări specifice cu privire la produs, vă rugăm să ne contactați.
NEASUMAREA RĂSPUNDERII Ambalajele și materialele efective ale produsului pot conține mai multe caracteristici și/sau caracteristici diferite decât cele prezentate pe site-ul nostru. Ar trebui să citești întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu orice produs înainte de a-l utiliza sau de a-l consuma și să nu te bazezi doar pe informațiile prezentate pe site. Dacă ai anumite întrebări despre produs, te rugăm să ne contactezi fie pe noi, fie producătorul.