Aparat de masaj Shiatsu, pentru gat si umeri, masare profunda si relaxanta, marca Naipo

lei356 lei395

SKU: MGS-801

Masaj Shiatsu profesionist. Acest aparat de masaj Shiatsu pentru gât și umeri este prevăzut cu 4 noduri mari și 4 noduri mici, care aplică masaj în profunzimea țesuturilor din zona gâtului, umerilor, din zona cervicală și lombară a spatelui, din talie, coapse, gambe, picioare, tălpi și brațe, ajutând la eliberarea stresului și detensionarea mușchilor întregului corp.

Funcție avansată de încălzire. Acest aparat electric de masaj prin frământare are o funcție de încălzire cu infraroșu. Cele 8 noduri de masaj degajă o căldură liniștitoare, astfel încât aparatul de masajul să poată ameliora în mod eficient durerea și tensiunea musculară după o zi extenuantă.

Intensitate reglabilă a masajului. Acest aparat de masaj are 3 niveluri diferite de viteză, pentru a se adapta propriului stil de masaj: Intensitate redusă pentru ameliorarea durerii musculare normale și pentru relaxare; Intensitate medie și ridicată pentru nodurile tensionate și pentru mușchii încordați, aplicând presopunctură pentru ameliorarea părților de corp care dor.

Potrivit pentru întreaga familie. Fabricat dintr-o plasă de cea mai bună calitate, care permite respirația pielii, și din piele PU, acest aparat universal de masaj este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit atât de persoanele în vârstă, cât și de tineri. Folosiți-l pentru relaxare în mod regulat timp de 15-30 de minute pe zi.

 
MAI MULTE INFORMAȚII
Maseurul tău personal. Bucură-te de 2 ore și jumătate de masaj oferit de acest aparat dotat cu sistem de încălzire care elimină în mod eficient tensiunea, stresul și oboseala din orice parte a corpului pe care alegi să o lucrezi, cum ar fi gâtul, umerii, spatele, brațele, picioarele sau coloana vertebrală. Oferind funcții de căldură atât în sensul acelor de ceasornic, cât și în sensul invers acelor de ceasornic, acum îți poți lua la revedere de la mușchii obosiți.

• Masaj pentru gât, spate, talie, abdomen și picioare.
• 8 role încălzite de masaj Shiatsu cu frământare în profunzime.
• Mișcare în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic.
• 3 niveluri de viteză diferite.
• Confecționat din piele de înaltă calitate.
• 2 ani garanție.


SFATURI UTILE Nu folosi produsul în timp ce te afli la volan. Nivelul de intensitate ridicată al acestui aparat de masaj este destul de viguros, unele persoane pot simți durere la început. Persoanele cu imperfecțiuni ale pielii sau care suferă de boli ale pielii, cum ar fi encefalopatie mialgică, fibromialgie etc. ar trebui să folosească aparatul numai cu recomandarea medicului.

INFORMAȚII IMPORTANTE Informații privind siguranța: Nu lăsa aparatul la îndemâna copiilor atunci când nu este folosit. Utilizare terapeutică sau recreativă: dureri de spate, dureri de mijloc, dureri de gât. Specificații produs: Plasă de pânză, PU, metal. Instrucțiuni: Masează orice parte a corpului care are nevoie de relaxare.

NEASUMAREA RĂSPUNDERII Ambalajele și materialele efective ale produsului pot conține mai multe caracteristici și/sau caracteristici diferite decât cele prezentate pe site-ul nostru. Ar trebui să citești întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu orice produs înainte de a-l utiliza sau de a-l consuma și să nu te bazezi doar pe informațiile prezentate pe site. Dacă ai anumite întrebări despre produs, te rugăm să ne contactezi fie pe noi, fie producătorul.