Aparat de masaj pentru gat si umeri cu si fara fir, reincarcabil, marca Naipo®,

lei396 lei495

SKU: MGS-N12CS

Fără cablu și reîncărcabil. Aparatul de masaj shiatsu pentru umeri poate fi alimentat prin bateria reîncărcabilă cu ioni de litiu integrată, care oferă o putere suficientă pentru a susține un masaj fără cablu timp de 2,5 ore (timpul de încărcare necesar: ≈3 ore). Folosește acest aparat de masaj oriunde și oricând.

Geantă de călătorie gratuită pentru transport ușor. Aparatul este însoțit de o geantă elegantă, care protejează produsul împotriva prafului și îl face convenabil de transportat, pentru acele situații în care dorești să te bucuri de o sesiune de relaxare în aer liber.

3 niveluri de intensitate a masajului. Alege nivelul de intensitate care să îți ofere experiența de masaj care ți se potrivește cel mai bine. Acest aparat de masaj aplică presopunctura în anumite puncte, prin frământarea în profunzime, așa că cei care folosesc aparatul pentru prima dată pot simți ușoară durere. Te rugăm să începi să folosești produsul la cel mai redus nivel de intensitate.

Funcție de căldură avansată și sigură. Prevăzut cu un sistem de încălzire care degajă o căldură ușoară pentru a te ajuta să îndepărtezi tensiunea, stresul și oboseala. Între timp, o funcție de oprire automată la fiecare 15 minute și un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii vor spori și mai mult siguranța produsului.

8 noduri de masaj Shiatsu de frământare în profunzime. 8 noduri de masaj (4 mari și 4 mici) cu care este prevăzut acest aparat de masaj universal vor calma în mod eficient oboseala musculară și elimina rigiditatea mai multor părți ale corpului (gât, umeri, spate, brațe, talie, picioare, coloană vertebrală, tălpi, gambe, tendon popliteu și coapse); nodurile de masaj asigură masaj bidirecțional, în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic.  
MAI MULTE INFORMAȚII
Maseurul tău personal. Bucură-te de 2 ore și jumătate de masaj oferit de acest aparat dotat cu sistem de încălzire care elimină în mod eficient tensiunea, stresul și oboseala din orice parte a corpului pe care alegi să o lucrezi, cum ar fi gâtul, umerii, spatele, brațele, picioarele sau coloana vertebrală. Oferind funcții de căldură atât în sensul acelor de ceasornic, cât și în sensul invers acelor de ceasornic, acum îți poți lua la revedere de la mușchii obosiți.
• Masaj pentru gât, spate, talie, abdomen și picioare.
• 8 role încălzite de masaj Shiatsu cu frământare în profunzime.
• Mișcare în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic.
• 3 niveluri de viteză diferite.
• Confecționat din piele de înaltă calitate.
• 2 ani garanție.

SFATURI UTILE
Nu folosi produsul în timp ce te afli la volan. Nivelul de intensitate ridicată al acestui aparat de masaj este destul de viguros, unele persoane pot simți durere la început. Persoanele cu imperfecțiuni ale pielii sau care suferă de boli ale pielii, cum ar fi encefalopatie mialgică, fibromialgie etc. ar trebui să folosească aparatul numai cu recomandarea medicului.

INFORMAȚII IMPORTANTE
Informații privind siguranța: Nu lăsa aparatul la îndemâna copiilor atunci când nu este folosit. Utilizare terapeutică sau recreativă: dureri de spate, dureri de mijloc, dureri de gât. Specificații produs: Plasă de pânză, PU, metal. Instrucțiuni: Masează orice parte a corpului care are nevoie de relaxare.

NEASUMAREA RĂSPUNDERII
Ambalajele și materialele efective ale produsului pot conține mai multe caracteristici și/sau caracteristici diferite decât cele prezentate pe site-ul nostru. Ar trebui să citești întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu orice produs înainte de a-l utiliza sau de a-l consuma și să nu te bazezi doar pe informațiile prezentate pe site. Dacă ai anumite întrebări despre produs, te rugăm să ne contactezi fie pe noi, fie producătorul.