NAIPO MINI DEEP TISSUE PERCUSSION MASSAGE GUN

lei397 lei441

SKU: MGPC-002

UȘOR ȘI PORTABIL

Pistolul Mini de Masaj NAIPO cântărește doar 0.4 kg (0.88 lb), similar unui telefon mobil. Cu un șnur pentru încheietura mâinii atașat, îl puteți purta în buzunar sau în geantă de mână, îl puteți folosi acasă, la birou, în aer liber sau chiar pe drum. Relaxează mușchii tensionați și inflamația oricând și oriunde.

COMPACT DAR PUTERNIC

Deși de dimensiuni mici, acest pistol de masaj este la fel de puternic ca un model mult mai mare; oferind până la 3000 rpm, sau percuții pe minut, pentru a oferi un masaj profund al țesuturilor. Cu un motor fără perii încorporat și tehnologie de izolare fonică, produce <45 dB zgomot, mult mai silențios decât conversația umană.

4 CAPETE DE MASAJ ȘI 5 INTENSITĂȚI

Patru capete de masaj oferă diferite opțiuni de tratament care vizează diferite grupuri musculare. Cinci intensități, de la mic la mare, ajută la activarea mușchilor înainte de exercițiu, relaxează mușchii după antrenament, elimină durerea și rigiditatea după munca sedentară și accelerează întinerirea corpului.

ÎNCĂRCARE COMODĂ USB-C

Acest pistol de masaj este livrat împreună cu un cablu USB-C, ceea ce îl face ușor de reîncărcat oricând și oriunde. Bateria reîncărcabilă litiu-ion cu o capacitate de 2000 mAh poate dura aproximativ 2 săptămâni după încărcarea completă.

UN CADOU EXCELENT

Este minunat pentru uz personal sau pentru a fi oferit cadou familiei și prietenilor!

SUPER UȘOR ȘI PORTABIL, 5 VITEZE, MÂNER ERGONOMIC CU 4 CAPETE INTERSCHIMBABILE

Pistolul Mini de Masaj NAIPO vine într-o formă de L inversat, cu un mâner anti-alunecare care se îngustează ușor în partea de jos. Conceput pentru a-l face confortabil și ușor pentru operarea cu o singură mână.