Aparat de masaj pentru gat si umeri OCUDDLE, cu incalzire FocalHeat™marca Naipo®,

lei378 lei420

SKU: oCuddle-C1

Un aparat de masaj conceput doar pentru tine. „oCuddle”, cel mai recent produs NAIPO, este un aparat de masaj de înaltă calitate cu bretele reglabile pentru umeri, care îți permit să te bucuri de un masaj al gâtului, dacă ai înălțimea între 1,52 și 1,92 m. Aparatul de masaj este prevăzut cu un cap de masaj încălzit FocalHeat™ care oferă gâtului tău aceeași experiență de masaj comparabilă cu termoterapia profesională, făcând din „oCuddle” achiziția perfectă pentru casa ta!

FocalHeat™ confortabil ️. Cele 2 niveluri ale FocalHeat™ sunt proiectate în mod specific, ținând seamă de senzația resimțită de corpul uman în funcție de temperatură, oferind utilizatorului un confort optim și inducându-i o relaxare în profunzime, în timp ce reduce tensiunea musculară și oboseala.

Masaj de nivel profesionist. Rotația sa bidirecțională asigurată de două capete de masaj cu opt noduri (4 noduri mari și 4 mici) reproduce mișcările de frământare și de masaj shiatsu aplicate de maseurii profesioniști, imitând degetele, articulațiile și palmele, prinzând și eliberând ritmic mușchii pentru mai multă relaxare.

Potrivirea perfectă. Benzile reglabile pentru umeri asigură „potrivirea perfectă” în funcție de înălțimea utilizatorului, astfel încât nu va trebui să îți faci griji cu privire la mărimea aparatului. Acesta a fost conceput ținând seamă atât de funcția sa, cât și de forma corpului, făcând din „oCuddle” un aparat potrivit pentru oricine, cu setări de comenzi care îl fac ușor de utilizat.

Compact, ușor și portabil. Lasă-te răsfățat de acest aparat de masaj mic și ușor, care poate fi transportat oriunde fără efort. Geanta de transport este inclusă pentru a ușura transportarea aparatului, pentru a putea fi folosit în mașină, acasă sau la birou, în același timp ocupând un spațiu minim de depozitare.

Mătăsos, igienic, prietenos pentru piele. O țesătură elastică, netedă și moale, prietenoasă pentru piele, care servește drept interfață între nodurile de masaj și pielea ta, îți oferă satisfacție și confort, eliminând frecarea nedorită din timpul masajului. Husa detașabilă din material textil garantează o întreținere ușoară și o utilizare igienică de către mai multe persoane.
Ce se găsește în cutie
 • Aparatul de masaj Naipo oCuddle® pentru gât și spate
 • Adaptor de perete
 • Adaptor auto
 • Geantă de transport
 • Ghid de utilizareManual de utilizare
Cerințe de mediu
 • Temperatura ambientală de funcționare: 0° până la 35°C (32° până la 95°F), Temperatură de nefuncționare: -20° până la 45°C (-4° până la 113°F), Umiditate relativă: 5% până la 95% fără condens și Altitudine de funcționare: Testat până la 3000 m (10.000 de picioare).
 • Aparatul de masaj Naipo pentru gât și spate este proiectat cu următoarele caracteristici pentru a reduce impactul asupra mediului:
 • Fără PVC
 • Fără beriliu
 • Confecționat din piele de înaltă calitate
 • Material textil Plasă 3D  Plastic cu un grad ridicat de reciclabilitate
Specificații tehnice
 • 8 noduri de masaj Shiatsu pentru frământarea în profunzime a gâtului și a spatelui
 • Role de masaj prin frământare cu rotație 3D
 • Tehnologie FocalHeat™: funcție de oprire automată la fiecare 20 de minute și sistem de protecție împotriva supraîncălzirii.

NE PASĂ DE PIELEA TA

MĂTĂSOS, IGIENIC, PRIETENOS PENTRU PIELE

O textură moale catifelată, asemănătoare pielii, se „înfășoară” în jurul gâtului.

HUSĂ DETAȘABILĂ PENTRU UTILIZARE DE CĂTRE MAI MULTE PERSOANE

Material textil detașabil și lavabil este utilizat pe partea de contact cu pielea, unde se concentrează cel mai mult căldura.

PREVĂZUT CU TEHNOLOGIE PUTERNICĂ DE MASAJ

MASAJ LA NIVEL EXPERT

Rotația bidirecțională asigurată de două capete de masaj cu patru noduri reproduce senzația de frământare și de masaj shiatsu care se efectuează cu ajutorul degetelor, articulațiilor și palmelor, prinzând și eliberând ritmic mușchii pentru o stare de bine îmbunătățită.

FOCALHEAT CONFORTABIL

Cele 2 niveluri de FocalHeat sunt proiectate în mod specific, ținând seamă de senzația resimțită de corpul uman în funcție de temperatură, oferind utilizatorului un confort optim și inducându-i o relaxare în profunzime, în timp ce reduce tensiunea musculară și oboseala.

MAI MULT DECÂT CREZI

COMPACT, UȘOR ȘI PORTABIL

Lasă-te răsfățat de acest aparat de masaj mic și ușor, care poate fi transportat oriunde fără efort în geanta de transport inclusă pentru ca tu să te poți relaxa în mașină, acasă și la birou, în același timp ocupând un spațiu minim de depozitare.