APARAT DE MASAJ SPA PENTRU PICIOARE, CU BULE ÎNCĂLZITE

lei320 lei355.50

SKU: NPFT-SPA01

ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ ȘI MENȚINERE A TEMPERATURII

Elementul de încălzire al acestui aparat de masaj pentru picioare încălzește și menține apa la temperatura selectată (95-118°F) în mod eficient, fără a fi nevoiți să umpleți cu apă fierbinte sau să scădeți temperatura, oferind o baie caldă de lux pentru a vă menține picioarele proaspete și hidratate.

ROLE DE MASAJ DETAȘABILE

Treceți picioarele înainte și înapoi pe 8 perechi de role de masaj (nemotorizate) care sunt punctate cu noduri acu, reflexologia tălpii oferind un masaj profund, care îmbunătățește metabolismul și calitatea somnului; Reglați intensitatea și viteza schimbând modul de rulare; Rolele pot fi îndepărtate atunci când este necesar

ELEGANT ȘI UȘOR DE FOLOSIT

Afișajul digital elegant cu lumini indicatoare ajută la urmărirea setărilor de operare ale aparatului de masaj spa pentru picioare în mod convenabil și vizibil; Controlați și reglați toate funcțiile prin simpla atingere a 4 butoane marcate clar, ușurând efectuarea pedichiurii acasă.

BULE ȘI VIBRAȚII

Experimentați răsfățul suprem al picioarelor cu bulele asemănătoare jacuzzi-ului (recomandat a se utiliza simultan cu funcția de încălzire) care mângâie tălpile și masează prin vibrații ritmice, de asemenea, vibrația vă poate ajuta să vă bucurați mai mult de spa-ul pentru picioare.

SIGURANȚA ȘI CLIENTUL PE PRIMUL LOC

Aparatul spa pentru picioare este alimentat la 500W cu protecție la supraîncălzire, eliminând orice risc; Marcajele pentru apă din interior reprezintă rezultatul testului de funcționare. O experiența SPA liniștitoare în propria dumneavoastră casă!