Aparat de masaj prin precutie musculara, pentru masarea in profunzime a tesuturilor marca Naipo®,

lei891 lei990

SKU: MGPC-007

Cele mai recente caracteristici tehnologice - Pistolul de masaj rupe în mod eficient acidul lactic în exces și acumularea lactică și oferă o relaxare și un confort instantaneu corpului tău. Ajunge la 10 mm profunzime în mușchi și trimite un impuls de presiune de înaltă frecvență către mușchi, lucrând pe țesutul profund pentru a facilita recuperarea musculară.

1 buton cu 5 niveluri de intensitate - Motorul său fără perii cu cuplu mare de 24V asigură vibrații la nivel profund pentru un masaj care variază de la 2000 la 3200 de bătăi pe minut. Cele 5 niveluri de intensitate reglabilă pot fi controlate cu doar 1 clic. Pistolul de masaj reduce durerile musculare, contribuind la flexibilitatea fizică prin sporirea fluxului sanguin și a circulației sanguine corespunzătoare.

5 capete de masaj multifuncționale - 5 aplicatoare de masaj ce pot fi schimbate între ele, care se concentrează pe diferite părți ale corpului, pentru a-ți satisface toate nevoile de masaj.

Design ergonomic, răcire rapidă și durată lungă de viață a bateriei - Aparatul de masaj este prevăzut cu oprire automată la fiecare 10 minute pentru securitate și protecție și un sistem de răcire microelectronic. Bateria sa de 2500mAh de mare capacitate îi permite să funcționeze continuu timp de 5-7 ore, la operare silențioasă. Mânerul său de 41 mm cu manta din silicon este de asemenea conceput pentru a-ți oferi mai multă siguranță.
• 5 niveluri de intensitate pentru diferite nevoi de masaj pentru a te ajuta să elimini durerea și rigiditatea musculară.
• Ușor ca greutate, dar și ușor de folosit și de purtat cu tine oriunde dorești, grație genții sale de transport.
• Motor silențios, mai puțin de 43 db, asigurând o operare silențioasă.
• Disiparea automată a căldurii.
• Baterie de 2500mAh de mare capacitate, 5-7 ore de funcționare continuă la fiecare încărcare.
• 5 aplicatoare de masaj ce pot fi schimbate între ele, pentru masarea întregului corp.


CONȚINUT PACHET:
1 x pistol de masaj 5 x aplicatoare de masaj 1 x încărcător 1 x manual