PISTOL DE MASAJ CU 5 VITEZE REGLABILE

lei340 lei378

SKU: NPMG-2008

PISTOL DE MASAJ INTELIGENT Pistolul de masaj Naipo cu adaptarea automată a vitezei, reglare a intensității și protecție împotriva utilizării excesive, se oprește automat la 15 minute. În același timp, este însoțit de accesorii uimitoare și reprezintă un cadou grozav pentru prieteni, familie și chiar pentru dvs.

 

ULTRA-UȘOR ȘI PORTABILCântărind doar 660 g, pistolul de masaj Naipo este complet portabil și reîncărcabil. Dimensiunea sa redusă îl face ușor de folosit de către oricine, cele 4 capete de masaj pentru diferite părți ale corpului pot fi folosite alternativ, permițându-ți să te bucuri de un masaj plăcut în orice moment, fie că ești în sala de sport, la birou, acasă și în orice altă parte.

BATERIE CU O SUPER-CAPACITATE DE 2600MAHNPMG-2008 este dotat cu o baterie reîncărcabilă cu litiu de 2600mAh de înaltă calitate, și, în funcție de viteza de utilizare, durata de viață a bateriei poate ajunge până la 4-6 ore. Oricum ar fi, pistolul de masaj are nevoie de 4 ore pentru a se încărca complet.

AMPLITUDINE RIDICATĂ ȘI ZGOMOT REDUSPistolul de masaj muscular are o amplitudine de 11,5 mm, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a relaxa mușchii tensionați și pentru a calma durerile musculare. Cu o capacitate sonoră de mai puțin de 60db, NPMG-2008 te face să te simți extrem de relaxat atunci când folosești pistolul de masaj, datorită funcționării sale silențioase.

5 VITEZE ȘI ACCELERAȚIE INTELIGENTĂPistolul de masaj Naipo are 5 viteze reglabile și intervalul său de viteză este de 1900-3200 rpm. În același timp, pistolul de masaj muscular poate mări viteza automat într-o manieră inteligentă atunci când aplici presiune în timpul utilizării pe orice parte a corpului.

Crește-ți performanța cu cel mai bun prieten de antrenament! Pistolul de masaj NPMG-2008 este un accesoriu de masaj eficient pentru toată lumea; versatilitatea sa îl face un instrument ideal de folosit pentru maseuzele profesioniste, kinetoterapeuți, sportivi și non-sportivi. Performanța sa ridicată și cele patru extensii de masaj te vor ajuta să detensionezi orice mușchi și îl vor face instrumentul perfect pentru ca să te poți bucura după o ședință istovitoare de antrenament sau după o zi lungă la birou. Poate îmbunătăți fluxul sanguin, făcând regenerarea musculară mai eficientă și accelerând refacerea organismului după un efort fizic solicitant. Pistolul cântărește doar 660 grame, ceea ce înseamnă că este ușor de luat cu tine oriunde mergi - indiferent dacă este vorba de sală, un meci important sau o vacanță, și este chiar mai ușor de depozitat.

Când folosești pistolul de masaj NPMG-2008, poți alege dintre cinci setări diferite de viteză, iar dimensiunea sa mică îl face ușor de manevrat, chiar și pentru auto-masaj. Pe lângă faptul că îți sporește vitalitatea, poate fi folosit și pentru a activa și încălzi mușchii înainte și după un antrenament, o cursă importantă sau un meci.