SCAUN NAIPO DE MASAJ SHIATSU PENTRU MASAREA ÎNTREGULUI CORP

lei12200

SKU: MGCHR-RK2106C

Oferă un masaj ideal întregului corp, indiferent dacă doriți să ieșiți din starea de oboseală, să ameliorați o durere sau doar să vă relaxați, acest produs ar putea deveni cea mai bună opțiune pentru utilizarea zilnică.

5 tehnici de masaj pentru a îmbunătăți flexibilitatea și a oferi o ședință de relaxare încântătoare.

5 tehnici de masaj pentru a îmbunătăți flexibilitatea și a oferi o ședință de relaxare încântătoare.

O caracteristică de încălzire blândă a taliei și tălpilor calmează mușchii dureroși și îmbunătățește circulația sângelui, sporind întreaga experiență de masaj.

*Acest produs se vinde numai la cerere. Dacă doriți mai multe informații cu privire la acest produs uimitor, vă rugăm să ne contactați la 0743 929 929.  

SCAUNUL DE MASAJ – SPECIFICAȚII
RK2106C este un scaun de masaj de înaltă calitate, nou dezvoltat, care ia forma corpului și oferă o experiență de masaj complet funcțională. O șină pentru spate în formă de S respectă curba naturală a corpului uman, în timp ce mecanismul de masaj cu patru role oferă o senzație liniștitoare. Rularea, frământarea, presarea, bătăile ușoare și masarea se aplică pe cap, gât, spate, talie și șolduri și poate elimina stresul din întregul corp. Există 6 pungi de aer pe ambele laturi ale scaunului și un buton de control care vă permite să alegeți între diferitele moduri de masaj. Există 24 de pungi de aer în interiorul suportului pentru picioare și tălpi, asigurând un masaj ferm și puternic, îmbunătățind circulația sângelui și ameliorând durerile musculare. Funcția de căldură contribuie la eliminarea senzației de oboseală, încălzindu-vă și adăugând un plus de confort. Panoul de control are un afișaj VFD cu unghi larg, o opțiune de mut pentru operare silențioasă și un sistem inteligent de navigare cu sunet și lumini. Capacul rabatabil permite accesul ușor, astfel încât să puteți alege în mod confortabil între programele dvs. preferate de masaj. Scaunul de masaj este prevăzut cu spătar reglabil și cu un suport pentru picioare, asigurând relaxarea maximă a corpului. Suportul pentru picioare poate fi întins înainte sau tras înapoi (pe o rază de 13,50 cm), astfel încât scaunul este ideal pentru persoane cu înălțimi și tipuri de conformații diferite.

  LINII DIRECTOARE PRIVIND SIGURANȚA
Vă rugăm să citiți cu atenție manualul înainte de utilizare, pentru a instala și utiliza scaunul de masaj corect și eficient. Nu ignorați semnele de avertizare și precauție și asigurați-vă că întrerupătorul de alimentare este oprit - ”OFF”- înainte de a introduce ștecherul în priză.