Aparat de masaj naipo pentru talpi cu degajare de caldura prin rulare si tapotare Naipo® (MGF-839A)

lei891 lei990.0000

SKU: MGF-839A

Aparat de masaj personal. Răsfață tălpile picioarelor prin intermediul mai multor funcții: Tapotare, rulare, raclaj, Shiatsu, frământare, compresie de aer și funcție de încălzire relaxantă (≈113°F). Aparatul de masaj tapotează ritmic tălpile, urmând apoi tapotarea gambelor și a coapselor, inducând și mai multă relaxare corpului, o caracteristică ce distinge acest aparat de masaj pentru tălpi de toate celelalte. Combinația absolută de masaj. Aparatul de masaj prin rulare și frământare a tălpilor stimulează punctele de acupunctură ale picioarelor, relaxează corpul și liniștește mintea. Masajul Shiatsu aplicat în curburile tălpilor detensionează mușchii și îmbunătățește elasticitatea pielii; raclajul călcâielor facilitează metabolismul; Masajul ferm aplicat în scobitura gleznei face minuni și creează o experiență optimă de masaj. Masaj prin încălzirea pungilor de aer. Dungile interioare atașate pe pungile de aer pot fi încălzite, inducând o plăcere instantanee, imitând căldura unui masaj real al picioarelor. Mai mult decât atât, pungile de aer ajută la fixarea picioarelor, creând o presiune uniformă, asigurând o experiență de masaj profesional al picioarelor care acoperă chiar și degetele de la picioare. 3 Niveluri de intensitate. Alegeți nivelul preferat de intensitate a masajului și a bătăilor din cele 3 niveluri și satisfaceți-vă nevoile de masaj: Nivel redus pentru relaxare zilnică, nivel mediu pentru ameliorarea durerilor slabe și nivel ridicat pentru relaxarea tălpilor rigide. Mâner cu design simplu. Un mâner practic și atent realizat atașat la dispozitivul de masaj facilitează transportarea acestuia pentru a te putea bucura de masaj oriunde simți nevoia: la tine în sufragerie, în dormitor, la birou etc.

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Panoul de control cu fermoar Manșoane detașabile pentru tălpi (Pentru a detașa: desfaceți fermoarul pentru a detașa manșoanele pentru tălpi/Pentru a atașa: atașați dispozitivul de fixare cu cârlig și buclă și apoi închideți fermoarul trăgând în sus) *Aparatul de masaj pentru tălpi MGF-839A este potrivit pentru mărimi până la 46.

MENTENANȚA PRODUSULUI

Deconectați produsul de la sursa de alimentare cu curent electric înainte de a-l curăța. Curățați-l cu un burete moale și ușor umezit. Nu curățați cu detergenți corozivi (cum ar fi benzen și diluant).