Aparat de masaj Naipo® pentru talpi, cu degajare de caldura, masare cu role si prin tapotare

lei711 lei790

SKU: MGF-F15

Maseur personal pentru tălpi. Răsfață tălpile cu mai multe funcții: tapotare, aplicare role, răzuire, Shiatsu, frământare, compresie de aer și funcție de calmare prin încălzire (≈113°F). Aparatul de masaj bate ritmic tălpile picioarelor, apoi tapotează gambele și coapsele, inducând și mai multă relaxare corpului, o caracteristică care distinge acest aparat de masaj al tălpilor de toate celelalte produse de acest gen.

Combinația de masaj absolută. Masaj prin rulare și frământare a tălpilor, care stimulează punctele de presopunctură ale picioarelor, relaxând corpul și liniștind mintea. Masajul shiatsu pe arcade slăbește tensiunea musculară și îmbunătățește elasticitatea pielii; Răzuirea călcâielor ajută metabolismul; Masajul ferm al gleznelor face minuni și creează o experiență optimă de masaj.

Masaj încălzit cu pungi de aer. Dungile interioare atașate la pungile de aer pot fi încălzite, aducând o plăcere instantanee, imitând căldura unui masaj realist al picioarelor. Mai mult, pungile de aer ajută la stabilizarea picioarelor, creând o presiune mai uniformă, oferind o experiență profesională de masaj al picioarelor care acoperă chiar și degetele de la picioare.

3 Niveluri de intensitate. Alege nivelul de masaj preferat și intensitatea de tapotare dintre cele 3 niveluri prevăzute și îndeplinește-ți nevoile de masaj: Nivel redus pentru relaxare zilnică, Nivel mediu pentru calmarea durerilor medii și Nivel ridicat pentru calmarea picioarelor înțepenite

Mâner ușor de manevrat. Un mâner practic și ușor de manevrat, care face aparatul ușor de transportat, pentru a te putea bucura de masaj oriunde: în sufragerie, în dormitor, la birou și în alte locuri.

*Aparatul de masaj pentru tălpi MFG-F15 este potrivit pentru mărimea de maxim 44,5 la picior.

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI Panou de control cu ​​fermoar Manșete de picior detașabile (Pentru detașare: desfă fermoarul pentru a desface manșetele de picior/ Pentru atașare: atașează dispozitivul de fixare cu cârlig și buclă și apoi închide fermoarul în sus).

ÎNTREȚINEREA PRODUSULUI Scoate produsul din sursa de alimentare înainte de curățare. Curăță cu un burete moale și ușor umezit. Nu curăța cu detergent coroziv (benzen și diluant).